Damalı Çiftlik Puan Sistemi Nedir? Nasıl Kullanılır?

27-04-2021 11:22
Damalı Çiftlik Puan Sistemi Nedir? Nasıl Kullanılır?
Puan Sistemi Nedir?
Puan sistemi Damalı Çiftlik olarak siz müşterilerimiz için hazırladığımız, sitemiz içerisinde yapacağınız etkinliklere karşı bir ödül sistemidir. Sitemiz içerisinde yorum yaparak, ürün tavsiye ederek,  alışveriş yaparak hatta üye olduğunuz için bile puan kazanabilirsiniz. Sonrasında biriken puanlarınızı hediye çekine çevirerek indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
 
Puan Nasıl Kazanılır?
Puan kazanmak için yapmanız gerekenler oldukça basit. Öncelikle üyemiz olmalısınız. Sonrasında yorum yaparak, ürün tavsiye ederek hatta alışveriş yaparak puan kazanabilirsiniz.
 
Hangi İşlemi Yaparak Ne Kadar Kazanabilirim?
Yorumlarda: Her onaylanan yorum için 0,1 TL değerinde puan kazanabilirsiniz. Bir üyenin bir gün içinde toplam 10 adet yorum yapma hakkı vardır.

Tavsiyelerde:  Herhangi bir ürünün detay sayfasında o ürünü tavsiye etme butonu mevcuttur ve bu buton ile tavsiye maili gönderdiğinizde 0,1 TL puan kazanabilirsiniz. Bir üye 1 ay içerisinde tavsiye sistemini kullanarak maksimum 10 kere puan kazanabilir.

Üye olmada: Evet doğru gördünüz. Sadece üyemiz olduğunuz için bile puan kazanırsınız.
Sitemize üye olunduğu anda 5 TL değerinde puan hesabınıza yüklenir.
 
Alışverişte: Sitemizden yapılan her alışveriş için, alışverişin %1'i oranında puan kazanırsınız. Örnek olarak, KDV dahil 100 TL'lik bir siparişte 1 TL değerinde bir puan hesabınıza iletilir.


Önemli Hatırlatmalar:
  • Yorumlarda puan kazanılabilmesi için yorumun tarafımızca onaylanması gerekmektedir. Tek kelimelik, sadece puan kazanma amacıyla yazıldığı anlaşılan yorumlar onaylanmamaktadır.
  • Yorumlarda 1 günde en fazla 10 yorum yapılabilir ve 1 ay içerisinde en fazla 10 yorumdan puan kazanılabilir.
  • Tavsiyelerde 1 ay içerisinde en fazla 10 kere puan kazanılabilir.
  • Üye olmalarda kazanılan puanlar farklı hesapların birleştirilmesiyle birlikte kullanılamaz. Her üyelik sadece 1 defa bu puanı kazanabilir.
  • İptal edilen siparişlerde kazanılan puanlar sistem tarafından iade alınır. Tekrar yüklenmesi ne yazık ki mümkün değildir.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.